dilluns, 6 d’abril de 2020

Com portem el confinament?


Com portem el confinament? 

Durant aquest període de confinament els nostres docents i alumnes estan treballant de valent! Des de les àrees de català i castellà organitzem tasques setmanals a través del Google Classroom. Aquestes tasques treballen les dimensions de la comprensió lectora, expressió oral, així com la gramàtica i/o l’ortografia. L’aplicatiu Classroom ens permet fer un seguiment constant i un “feedback” constant amb els alumnes. 

A més a més, algunes d’aquestes sessions d’aula són organitzades a través de classes gravades que, a partir de la setmana vinent, es reforçaran o ampliaran amb videoconferència (Google Meets). Aquestes trobades online permetran solventar dubtes o bé fer un seguiment tant acadèmic com emocional del nostre alumnat. Creiem que éss important fer-nos presents en la vida dels adolescents en moments com aquest. 

Quant a l’anglès, a banda del Classroom i les videoconferències, oferim classes de speaking. Tot i el confinament i la distància, seguim fent activitats per a fer-nos propers als alumnes en la dimensió de l’expressió oral i comprensió. Per a fer aquesta part més dinàmica i productiva, la nostra auxiliar de conversa aplica metodologies basades en el joc. Us deixem unes imatges d’aquesta sessió de speaking. 

Desitgem de tot cor que estigueu tots bé i que ens puguem veure el més aviat possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada